top of page

Privacy Policy

Dit Privacybeleid beschrijft hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en gedeeld wanneer u www.sint-jansbergklooster.be (de "Site") bezoekt.

 

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of die u ons op een andere manier verstrekt. Daarnaast verzamelen wij het Internet Protocol (IP) adres dat wordt gebruikt om uw computer met het internet te verbinden; login; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie. We kunnen software gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, waaronder de responstijd van pagina's, de duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om van de pagina weg te surfen. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (waaronder naam, e-mail, communicatie).

 

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag van Wix.com, databases en de algemene toepassingen van Wix.com. Zij slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.  

 

Wij kunnen contact met u opnemen om u te informeren over uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om uw mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of als het anderszins nodig is om contact met u op te nemen om onze Gebruikersovereenkomst, de toepasselijke nationale wetgeving af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen wij contact met u opnemen via e-mail, telefoon, tekstberichten en post.

 

Als u niet meer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via info@sint-jansbergklooster.be

 

Indien u: toegang wenst tot de persoonlijke gegevens die wij over u hebben, of deze wenst te corrigeren, aan te passen of te verwijderen, wordt u verzocht contact met ons op te nemen via info@sint-jansbergklooster.be

bottom of page